hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca gherla dej cluj umerase la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pret

ambulanta iclod politist

Femeie lovită de mașină în accident la Iclod – la volan un șofer din Gherla

O femeie a ajuns joi dimineață la spital, după ce a fost lovită de un autobuz la Iclod.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 6,30 pe șoseaua principala. Un bărbat de 67 de ani din Gherla, care conducea un autobuz cu călători dinspre Cluj-Napoca spre Gherla, a surprins și accidentat o femeie în vârstă de 35 de ani, din Iclozel, aflată pe șosea.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că aceasta s-ar fi angajat în traversarea regulamentară a drumului, prin loc nemarcat, dar semnalizat corespunzător prin indicator.

In urma impactului, femeia a fost rănită ușor, fiind preluată de un echipaj de ambulanță și transportată la spital la Gherla pentru îngrijiri medicale.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

foto: arhiva

sus(8)jos(20)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns