hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon fotograf gherla dej cluj craciun

ambulanta iclod politist

Femeie lovită de mașină în accident la Iclod – la volan un șofer din Gherla

O femeie a ajuns joi dimineață la spital, după ce a fost lovită de un autobuz la Iclod.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 6,30 pe șoseaua principala. Un bărbat de 67 de ani din Gherla, care conducea un autobuz cu călători dinspre Cluj-Napoca spre Gherla, a surprins și accidentat o femeie în vârstă de 35 de ani, din Iclozel, aflată pe șosea.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că aceasta s-ar fi angajat în traversarea regulamentară a drumului, prin loc nemarcat, dar semnalizat corespunzător prin indicator.

In urma impactului, femeia a fost rănită ușor, fiind preluată de un echipaj de ambulanță și transportată la spital la Gherla pentru îngrijiri medicale.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

foto: arhiva

sus(8)jos(21)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns