hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon fotograf gherla dej cluj craciun

salatiu pompieri somes mintiu gherlii inecat

Femeia disparută din Salatiu, crezută înecată, a fost găsită. Unde era

Poliţia, pompierii şi localnicii au căutat sâmbătă seara mai multe ore o femeie, pe malul Someşului, în zona localităţii Salatiu din comuna Mintiu Gherlii, după ce încălţămintea acesteia a fost găsită pe un pod din apropiere.

Apelul la 112 a fost făcut de rudele femeii, în jurul orei 19.

Iniţial s-a crezut că femeia s-a aruncat în apă şi s-ar fi înecat, aşa după cum ar fi ameninţat anterior.

În jurul orei 22,30, după ce pompierii au încheiat căutarile pe malul Somesului, femeia, in varsta de 42 de ani, din Salatiu, a fost găsită la mică distanţă de pod, ascunsă într-un lan de porumb.

Ea a declarat polițiștilor că a amenințat că se sinucide, dar de fapt a vrut să dea o lecție prietenului fiicei sale, cu care a avut anterior o dispută.

Un echipaj medical de ambulanţă i-a acordat asistenţă medicală, ea aflându-se în afara oricărui pericol.

O pereche de papuci găsiți pe un pod peste Someș, la Salatiu, a dat alarma. O femeie a dispărut – VIDEO

sus(1)jos(8)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns