hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej gama optic angajare consultant vanzari

viol gherla

Fată violată de propriul tată. S-a întâmplat la Gherla

O fata va ramane marcata pentru restul vietii de abuzurile la care a suspus-o tatal ei. In cursul anului 2016, acesta a violat-o de mai multe ori, amenintand-o ca o omoara in bataie daca spune cuiva ceva.

In cele din urma, fata nu a mai rezistat traumelor si a reclamat violurile, dar si bataile pe care le primea acasa, intr-o locuinta situata pe deal, la fosta cabana „Bradet”.

Pe 30 noiembrie 2016, tatal ei, un barbat de 45 de ani, originar din Vultureni, stabilit in Gherla, a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, iar apoi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

In urma verificarilor, politistii au constatat ca barbatul ar fi intretinut periodic, prin constrangere, relatii sexuale cu minora de 15 ani. Omul si-a recunoscut faptele.

Fata a fost predata centrului judetean de interventie pentru copii din cadrul DGASPC Cluj, unde va ramane in custodie pana la clarificarea situatiei.

In acest caz se continua cercetarile de catre politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei Gherla, sub coordonarea procurorului.

Fata provine dintr-o familie destramata. Parintii ei sunt divortati, iar ea a fost lasata in custodia tatalui.

Copiii si tinerii abuzati trebuie sa stie ca au la dispozitie un numar de telefon, unde pot reclama astfel de situatii – 0264983, la Telefonul Copilului, ori la numarul de urgenta 112.

sus(8)jos(65)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

locuri de munca gherla dej cluj pufarom

1 comentariu

  1. ... no'amu o ,,fericit'' şi pe mă-sa... şi bucurii la dosu' lui, urăm ! ...

    sus(34)sus(2)

Lasă un răspuns