locuri de munca cluj tamplar zigman gherla dej huedin campia turzii turda salariu

hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program taxi gherla star sova telefon dej cluj

feroterm gherla dej cluj magazin feronerie materiale constructie verificare centrale termice asociatia pro vita bucuresti

locuri de munca gherla dej cluj becker muncitor salariulocuri de munca gherla dej cluj croitorie salariu

locuri de munca gherla centru medical dej cluj consultant vanzari optica medicalalocuri de munca gherla dej cluj mariflor ospatar barman

locuri de munca ferma agricultura fundatura iclod gherla dej cluj salariu

lemne foc soba

Familii din Taga sprijinite pe vreme geroasă cu lemne de foc

În aceste zile friguroase este nevoie mai mult ca oricând de solidaritatea dintre oameni. Simţim cu toţii gerul de afară, dar simţim şi ajutorul de care ducem dorul în condiţiile unei ierni grele. Mai ales oamenii nevoiaşi din mediul rural solicită sprijin.

Cu un caz fericit ne-am întâlnit în comuna Ţaga, unde trei familii s-au bucurat de gestul uman al unor oameni cu inima larg deschisă. Este vorba de reprezentantul Fundatiei “Inima Copilului” din Cluj-Napoca, asistentul social Tiberiu Sânpetrean, care a plătit cantităţi de lemne de foc pentru acetse familii.

Una dintre familii avea nu mai puţin de sase copii, iar cealaltă doi copii. Cea de a treia familie a trecut recent printr-o tragedie, casa în care a locuit s-a aprins şi a ajuns să se mute într-o locuinţă primită tot prin intervenţia fundatiei.

Este o mână de ajutor binevenită, ajutand cele trei familii sa suporte mai uşor condiţiile grele din această perioadă.

Este un exemplu pozitiv, ce merită consemnat acum, când semenii noştri au mare nevoie de intervenţiile administraţiilor locale sau a diferitelor fundaţii umanitare.

Tot prin grija Fundaţiei „Inima copilului” din Cluj-Napoca cu ocazia recentelor sărbători de la sfârşitul anului 2016 au fost distribuite 800 de pachete cu ajutoare săracilor şi bolnavilor din judeţul Cluj, printre care şi zona municipiului Gherla.

Szekely Csaba

sus(9)jos(2)
loading...

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelynisip balast vanzare gherla dej cluj telefon mondial

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefonapartament vanzare bloc gherla dej cluj telefon

casa vanzare gherla cluj dej pret duplex mansarda telefon

apartamente gherla vanzare hyperion dej cluj telefon pret

Lasă un răspuns