locuri de munca gherla dej cluj avertis tamplar mobila muncitor

locuri de munca gherla dej cluj ch industrial umerase angajare secretara

locuri de munca gherla dej cluj asistent medical stomatolog dentist

hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

locuri de munca gherla angajare dej cluj consultant vanzari optica medicalalemne de foc vanzare gherla dej cluj

feorterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita bucuresti

Expoziţie foto şi proiecţie film de excursie la liceul cu predare în limba maghiară – FOTO

Liceul Teoretic cu Predare în Limba Maghiară din Gherla a găzduit marti o expoziţie foto a profesorului de istorie Riti József Attila, un împătimit al fotografiei de câţiva ani buni.

De această dată, dascălul gherlean s-a prezintat în faţa amatorilor artei cu o inedită expoziţie cu tema „Fabrica morţii”, care cuprinde fotografii realizate cu ocazia excursiei efectuate recent de un grup de elevi ai liceului în Polonia.

Au fost expuse lucrări alb-negru care oglindesc realitatea lagărelor de exterminare din timpul celui de-al doilea război mondial, amintiri neplăcute, dar care nu pot fi uitate. Totodată, a fost prezentat şi un film realizat de elevul Nagy Márton despre obiectivele turistice şi sportive din oraşele poloneze Cracovia şi Zakopane.

galerie foto: imagini de la expoziţie –  foto Szilágyi Loránd

galerie foto gherlaExpoziţia a fost deschisă de prof. Balázs Bécsi Attila, preşedintele Fundaţiei Culturale „Téka”, care a subliniat importanţa evenimentului, primul de acest gen, cu asigurarea că în viitor aici vor mai avea loc astfel de manifestări artistice.

In cadrul vernisajului a luat cuvântul şi autorul fotografiilor expuse, prof. Riti József Attila, care a vorbit despre tainele fotografiei şi despre rolul acestui hobby în educaţia generaţiei de astăzi.

La eveniment au luat parte elevi şi cadre didactice, oapeţi şi invitaţi.

Este de apreciat efortul conducerii unităţii de învăţământ de a deschide astfel calea spre o nouă modalitate de educaţie culturală a elevilor.

Szekely Csaba

video: filmul excursiei elevilor, realizat de Nagy Marton

sus(7)jos(3)
loading...

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylocuri de munca gherla iclod fundatura angajare ferma salariu

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefonapartament vanzare bloc gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns