taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej

Elevii din Gherla în concursul de educaţie rutieră, câştigători la etapa judeţeană – VIDEO

Elevi din Gherla şi Cluj-Napoca s-au întrecut vineri în etapa judeţeană a concursului „Educaţie rutieră, educaţie pentru viaţă”, organizată pentru prima dată la Gherla. Au mai fost aşteptate la întrecere şi echipajele din Turda, Câmpia Turzii şi Huedin, dar care din diverse motive nu s-au prezentat.

Concursul a verificat cunoştinţele şi aptitudinile micilor biciclişti. Au participat elevi din clasa a VII-a de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Gherla, din clasele a X-a şi a XI-a de la Liceul „Petru Maior”, pregătiţi de prof. Dorel Verde şi elevi de la Liceul Lucian Blaga din Cluj-Napoca, îndumati de prof. Abrudan. Din partea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj a fost prezent comisarul adjunct Sorin Precup, responsabil cu educaţia rutieră şcolară, adjunctul comandantului Poliţiei Municipiului Gherla, subcomisar Mircea Buta şi agent şef principal Petru Fârtan de la Poliţia  Gherla – Compartimentul Rutier.

În proba practică s-au întrecut elevii de gimnaziu la îndemânare şi circulaţie, iar cei de liceu la proba teoretică şi de arbitraj.

galerie foto: imagini de la concurs

galerie foto gherlaConcurenţii din Gherla au câştigat trei locuri I şi un loc II. Oltean Sergiu s-a clasat pe primul loc la parcul şcoală, Sebastian Ursut pe primul loc la arbitraj, Daniel Toma pe primul loc la teorie şi Titus Grasin pe locul al doilea la îndemânare.

Elevul Radu Cioată de la Liceul „Lucian Blaga” Cluj-Napoca a obţinut locul I la proba individuală de îndemânare.

În concursul pe echipe, echipa din Gherla a câştigat locul I, calificându-se astfel la faza pe ţară de la Târgovişte. Locul al II-lea a fost ocupat de echipa liceului „Lucian Blaga” din Cluj.

Şi profesorii îndrumători au primit diplome din partea organizatorului, pentru muncă depusă şi rezultatele pregătirii cu elevii.

Câştigătorii au primit medalii, diplome şi premii din partea sponsorilor – Şcoala de Şoferi Rodna din Cluj-Napoca, Real Bike Gherla, iar Şcoala Moto Ghiran Gherla a acordat un premiu în bani pentru echipa câştigătoare.

Mă bucur că am reuşit să-i conving pe cei de la Cluj să organizăm pentru prima dată etapă judeţeană la Gherla. Am făcut un parc frumos, de nivel naţional„, spune profesorul Dorel Verde care s-a străduit să pregătească un cadru cât mai bun pentru concurs. „Avem o echipa valoroasă, cu un elev care anul trecut a câştigat locul al doilea la parcul şcoală în finală pe ţară, Sergiu Oltean. Sperăm să obţinem un rezultat frumos şi anul acesta„.

video, în continuare

 

sus(9)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns