hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon centru gama gherla dej locuri de munca angajare vanzator fotograf gherla dej cluj craciun

elevi politie liceu ana ipatescu gherla

Elevii de la liceul „Ana Ipătescu” au aflat cum să se ferească de agresiunile de pe internet – FOTO

La Liceul Teoretic „Ana Ipătescu” din Gherla s-au desfășurat între 27-29 noiembrie o serie de activități educative, menite să îi instruiască pe tineri cum să reacționeze în cazul în care sunt victimele bullyingului, respectiv a cyber-bullyingului.

In “Săptămâna Educaţiei Globale” la Liceul Teoretic “Ana Ipatescu” s-au desfăuşurat o serie de activităţi tematice printre care şi Ora de net, cuprinsă intr- un program european unic în România, care promovează utilizarea internetului de către copii și adolescenți într-un mod creativ, util şi sigur.

galerie foto: imagini de la activități

galerie foto gherlaProfesorii Ioana Butean, Corina Iftinca și Gabriel Dunca au dezbătut tema Cyberbullying-ul (sau agresiune online), în cadrul Orei de net desfăşurate la clasele a V-a și a VI-a, prezentând mai multe materiale video de mare impact emoţional.

Elevii au fost informaţi despre drepturile şi obligatiile pe care la au atunci când sunt în mediul online dar şi cum se pot feri de posibilii agresori. De asemenea, au fost informaţi şi despre existenţa site-ului www.sigur.ro, creat special pentru rezolvarea “problemelor pe net”.

Elevii claselor a VII-a și a VIII-a au participat la activități de prevenire a bullyingului și a cyberbullyingului desfășurate împreună cu Poliția municipiului Gherla.

Tinerii au fost impresionați de conținutul materialelor prezentate, iar cadrele didactice implicate speră că acțiunile desfășurate au avut un impact pozitiv asupra copiilor și că au reprezentat un pas înainte pe calea devenirii acestora persoane dezirabile și integrate social.

sus(4)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns