locuri de munca gherla dej cluj avertis tamplar mobila muncitor

locuri de munca gherla dej cluj ch industrial umerase angajare secretara

locuri de munca gherla dej cluj asistent medical stomatolog dentist

hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

locuri de munca gherla angajare dej cluj consultant vanzari optica medicalalemne de foc vanzare gherla dej cluj

feorterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita bucuresti

elevi nota 10

Elevii cu 10 la Evaluare Națională și Bacalaureat premiați de Inspectoratul Scolar. Prima ședință cu directorii

Elevilor absolvenţi de clasa a VIII-a, respectiv a XII-a din unităţile de învățământ clujene, care au reuşit performanţa de a obţine media 10 la examenul de Evaluare Naţională, respectiv Bacalaureat 2017, vor fi premiați într-un cadru festiv.

Premeierea se face în conformitate cu ordinul Ministerului Educației Nationale nr. 4594 din 2017 privind acordarea de stimulente financiare absolvenţilor din anul 2017 care au obţinut media 10 la evaluarea naţională 2017 şi la examenul naţional de bacalaureat 2017, sesiunea iunie-iulie.

Elevii sunt invitaţi să participe la o întâlnire festivă cu conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj, prefectul județului, respectiv cu directorii unităţilor de învăţământ din judeţ, ocazie cu care li se va înmâna un premiu şi o diplomă, prevăzute de Ministerul Educaţiei Naţionale cu acest scop.

Întâlnirea festivă este planificată pentru data de marţi, 5 septembrie 2017, ora 9, în sala festivă a Liceului Teoretic ,,Bathory Istvan” Cluj-Napoca (str. Mihail Kogălniceanu, nr. 2), cu participarea presei clujene.

Dupa eveniment, va avea loc prima sedinta cu directorii unitatilor de invatamant din acest an scolar.

La Gherla au obținut media 10 la Evaluare Națională doi elevi – Daria Fuia si Dragoș Julean, de la Liceul Petru Maior. La examenul de Bacalaureat, cea mai mare medie pe oraș a fost 9.75.

sus(11)jos(0)
loading...

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylocuri de munca gherla iclod fundatura angajare ferma salariu

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefonapartament vanzare bloc gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns