hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca gherla dej cluj umerase la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pret

politie gherla elevi scoala

Elevii au aflat de la polițiști de ce internetul poate fi periculos

În cea de-a doua zi a „Săptămânii Prevenirii Criminalității”, poliţiştii au continuat activitățile preventive, tema specifică fiind prevenirea victimizării minorilor, cu accent pe domeniul prevenirii criminalității informatice.

Poliţiştii au fost prezenţi în şcolile de pe raza întregului judeţ, din mediul urban şi rural, elevii învăţând regulile de autoprotecție în mediul virtual, drepturile de autor, traficul de persoane și pornografia infantilă.

Gazdele şcolilor – cadre didactice şi elevi – i-au primit cu interes pe oamenii legii. Astfel, în curtea instituţiilor de învăţământ, în clase ori amfiteatre au fost amenajate ateliere de prezentare a autospecialelor, a tehnicii şi echipamentelor folosite în activităţile specifice de către specialiştii criminalişti, luptătorii de acţiuni speciale, poliţiştii rutieri şi de ordine publică.
politie gherla elevi scoala

La Gherla, poliţiştii au organizat activităţi cu elevii claselor a VIII-a şi a XII-a, precum şi cu tinerii din casele de tip familial, pe tema siguranţei în mediul online.

Aceste acţiuni preventive vor continua.

sus(3)jos(4)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns