hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca vanzator inghetata alpin gherla dej cluj

geam spart

Dorel de la drumuri a făcut-o lată: a lovit o femeie cu pietre în cap, a spart geamuri de case şi maşini

O tură cu un utilaj de la regia de drumuri s-a lăsat cu peripeţii. După ninsorile căzute, „Dorel” a trecut la treabă: a încărcat maşina cu balast şi a început să-l împrăştie pe drum. Numai că nu a reglat cum trebuie utilajul, iar pietrişul a început să fie azvârlit în toate părţile. La Mintiu Gherlii a fost prăpăd.

În trecerea prin comună, au început să pocnească geamurile la case şi maşini. O femeie aflată în curtea unei case a fost lovită în cap, iar o familie care îşi pusese un brad pe veranda, l-a găsit cu globurile sparte!

În cursul zilei de miercuri şi alţi proprietari de case aflate la drumul principal şi-au găsit geamurile crăpate sau găurite.

geam spart

Evenimentul s-a petrecut marţi, 5 decembrie, în jurul orei 17. Până în prezent, la Poliţia din Mintiu Gherlii au fost depuse trei sesizări, pentru geamuri de la ferestre sparte şi crăpate, un geam de la o maşină spart şi o poartă din policarbonat ciuruită.

În urmă verificărilor, „Dorel” a fost identificat. Este vorba de un bărbat de 49 de ani din Dej, angajat la regia de drumuri din municipiu. El a fost invitat la sediul poliţiei, în vederea luării măsurilor ce se impun. Conform legii rutiere, încărcătura de pe utilaj trebuia asigurată corespunzător, astfel încât să nu provoace pagube materiale.

Din primele constatări, dispozitivul pentru împrăştiat balast era reglat pentru şosele cu mai multe benzi pe sens, ceea ce a provocat azvârlirea pietrişului la distanţă mai mare.

Oamenii din Mintiu spun că şeful de post, Dorin Baias, s-a ocupat cu mare atenţie de problema lor şi de găsirea rapidă a făptaşului. „Tot respectul!„, au spus ei.

Întâmplarea de marţi nu este singulară. În urmă cu doi ani, tot la Mintiu Gherlii, un utilaj de deszăpezire a „ras” cu lama o maşină parcată pe marginea drumului, lăsând urme de-a lungul maşinii şi spărgând un cauciuc. Şi atunci şoferul a fost identificat, constatându-se că… era băut!

masina geam spart carton mintiu gherlii

sus(22)jos(7)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

2 comentarii

  1. De ce se împrăștie pe drumuri PĂMÂNT CU PIETRE în loc de NISIP CU SARE? De multe ori am luat câte o piatră în parbriz aruncată de sub roțile mașinilor, iar vopseaua de pe mașină îmi este ciobită de la pietre. După ce se înmoaie poleiul drumul este acoperit de noroi de la pământul aruncat de cei de la drumuri. Dacă ar arunca chiar nisip cu sare nu s-ar întâmpla așa ceva. Administratorul drumului este principalul vinovat, nu numai Dorel.

    sus(34)sus(0)
  2. Intrebare.Jeepul de la ADP este singurul utilaj de dezăpezire din oraș? Nici măcar cu nisip nu s-a dat pe străzi ,doar jeepul se plimba nestingherit ,oricum cred că este o joacă a lor ,mai mult incurcă .

    sus(22)sus(4)

Lasă un răspuns