hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej gama optic angajare consultant vanzari

electric castle bontida tineri somn

Un laptop dispărut la Electric Castle a băgat polițiștii în priză

Chiar în prima zi a festivalului Electric Castle de la Bonțida, pe 13 iulie, un bărbat de 34 de ani din Craiova a sesizat poliţia despre faptul că i-a dispărut un laptop în incinta festivalului.

Ca urmare a verificărilor făcute, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au identificat doi tineri, cu vârstele de 22 şi 23 de ani.

Laptopul, în valoare de aproximativ 7.000 de lei, a fost recuperat şi predat păgubaşului.

Unul dintre tinerii implicați în incident a povestit că nu a fost vorba nicidecum despre un furt. „Noi am găsit laptopul și l-am luat cu noi, iar prinși cu festivalul, nu ne-am mai bătut capul cu el. Când am aflat al cui e, l-am returnat, iar proprietarul ne-a spus că își retrage plângerea de la poliție”.

foto: arhiva

sus(10)jos(13)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

locuri de munca gherla dej cluj pufarom

Lasă un răspuns