hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca vanzator inghetata alpin gherla dej cluj

romanii au talent spectacol public uimit

Dinozaurul T-Rex de la Gherla la „Românii au talent”. Meşterul Galgoczy a intrat în concursul TV

După câţiva ani de zile în care a creat o colecţie impresionantă de lucrări unicat, realizate din crengi, rădăcini ori trunchiuri de copaci, meşterul Ioan Galgoczy a hotărât că este momentul ca o ţară întreagă să afle despre talentul său, despre maiestria cu care îmbină bucăţi din natură pentru a crea animale de poveste.

Vineri seara, Ioan Galgoczy intră în concursul „Românii au talent” de la Pro TV, iar celebrul dinozaur T-Rex, admirat de numeroşii trecatori perindaţi pe la poarta casei sale de pe malul Someşului Mic, va fi una dintre piesele cu care meşterul va încerca să impresioneze juriul.

dinozaur t-rex romanii au talent galgoczy gherla

Artistul are la activ numeroase lucrări, de la căprioare, ursuleţi şi elefanti, la mistreţi, broaşte ţestoase şi păsări. Multe dintre ele au fost expuse cu diverse prilejuri în faţa gospodăriei sale, dar şi în expoziţii publice ori în părculeţul din centrul oraşului.

Vineri seara vom afla cum a apreciat juriul şi publicul spectator creaţiile sculptorului din Gherla, mare iubitor al naturii şi al vietăţilor de tot felul.

foto: captură ProTV

Ioan Galgoczy, mesterul cu degete vrajite: face animale din crengi! Lucrarile din lemn au adunat sute de curiosi! VIDEO

 

sus(49)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns