hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pretscoala soferi gherla promoauto dej cluj

haine copii magazin disney gherla salon gherla loc de munca dej cluj remodelare corporala

pompieri gherla defilare ziua pompierilor

Defilare prin oraș de ziua pompierilor – oamenii au ieșit în drum să îi salute – VIDEO

Sirenele care au răsunat miercuri la amiază prin tot oraşul i-au făcut pe unii să creadă că s-a întâmplat ceva. Şi chiar s-a întâmplat, însă de data aceasta a fost de bine: pompierii de la Serviciul Voluntar Pentru Situaţii de Urgenţă Gherla şi-au sărbătorit ziua, printr-o defilare cu autospecialele din dotare.

Plecarea s-a dat de la blocul pompierilor de pe stradă Victoriei, pe straseul stradă Plugarilor – Română – Mintiului – şoseaua principala până, la Băile Băiţa, o intrare prin Cartierul Nou şi revenirea în centru.

Lângă părculeţul central a avut loc o festivitate în cadrul căreia pompierii gherleni au fost salutaţi de primarul Ioan Neselean, care le-au urat succes în activitate, sănătate şi intervenţii cât mai puţine.

Formația de pompieri din Gherla are o atestare documentara cu vechime. La 1 mai 1717 a fost organizată de comunitatea armenească o echipă de pompieri voluntari care, pe lângă obligaţiile cotidiene obişnuite, aveau înpreocupările lor şi supravegherea, prevenirea şi stingerea incendiilor, activitate considerată ca un act filantropic de ajutorare a aproapelui.

video – imagini de la defilare şi festivitate

sus(12)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

pufarom ghelra locuri de munca dej cluj angajare muncitor necalificat

Lasă un răspuns