hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj locuri de munca angajare ferma vaci muls fundatura iclod gherla dej cluj

teka folclor gherla szamosujvar

Debut de stagiune culturală la Fundatia Teka

La sfârşitul săptămânii trecute s-au desfășurat manifestări organizate de Fundaţia Culturală „Téka” din Gherla, cu prilejul debutului în noua stagiune culturală.

Aflată la cea de a IX-a ediţie, stagiunea artistică a fundaţiei a fost deschisă de un şir de programe, desfăşurate timp de şapte zile în diferite locaţii din oraş.

În sala de conferinţe a fundaţiei a avut loc vernisajul unei expoziţii vestimentare a meşteşugarului Bálint Tibor din Călata, urmată de o întâlnire cu publicul. A urmat un set de filme realizate în vara trecută, în cadrul Taberei de artă, organizată de fundaţi în localitatea Lacu din comuna Geaca.

Nu au fost uitaţi nici copiii. Pentru ei, în sala amfiteatru a liceului cu predare în limba maghiară a avut loc un spectacol de teatru de păpuşi, după care au fost organizate jocuri pentru cei mici, unde acompaniamentul muzical a fost asigurat de tarafurile „Kaszaj” şi „Ördöngös”.

Amatorii Thaliei au avut parte şi ei de două reprezentaţii. Actorul clujean Laczkó Vass Róbert a susţinut la sediul fundaţiei un recital cu tema „Cu ochii deschişi”, iar în ultima seară, la Casa Municipală de Cultură spectatorii s-au delectat cu programul umoristic „Maimuţele”, prezentat de trupa „Szomszédnéni produkciós iroda” din Cluj-Napoca.

teka gherla teatru szamosujvar

imagini foto: Fundația Teka

Avanpremiera stagiunii culturale ale Fundaţiei Culturale „Téka” s-a încheiat cu o şezătoare populară şi degustare de vin, unde muzica a fost asigurată de orchestrele „Kaszaj” şi „Ördöngös”.

Szekely Csaba

sus(1)jos(3)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns