taxi gherla telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca infirmier camin varstnici rebeca snatioana gherla dej cluj

De la atacul cu pixul, la împușcatul cu arma – presarii din Dej și Gherla la întrecere în poligon – VIDEO

Jurnaliştii, reporterii şi fotoreporterii din Gherla şi Dej au trecut la un nivel superior de „atac”: cel cu arma.

În preajma Zilei Armatei Române, Baza 4 Logistică Transilvania a organizat miercuri în poligonul din Valea Urisorului de lângă Dej o nouă întrecere pentru presa locală. Au răspuns prezent la această provocare Dejeanul.ro, Someşeanul.ro, Radio Fir, Gherleanul.ro, Antena 1, Prima TV şi Gherla INFO.

Pe o dimineaţă rece, dar revigorantă, cu o ceaţă groasă care s-a ridicat la țanc, concursul a testat abilităţile de trăgători ale jurnaliştilor. Aceştia au primit arme AK47 şi câte 20 de gloanţe, cu care au trebuit să nimerească ţintele în cercurile cu cele mai multe puncte.

galerie foto – imagini de la trageri

galerie foto gherlaLa ediţia 2017, cel mai bun ţintaş a fost Adrian Loghin de la Radio Fir/Gherleanul.ro, urmat de Szabo Szilard de la Prima TV şi Robert Nagy de la Antena 1.

Gazdele au organizat apoi „duelul de foc”, în care au fost luate la ochi ţintele în mişcare. Lupta s-a dat în perechi de câte doi, iar cei care au fost cei mai aspri la tragere s-au luptat între ei. S-a impus rapid cel mai bun ţintaş, Sigismund Lapohoș de la Gherla INFO.

Câştigătorii au fost felicitaţi de col. Vasile Iojiban, care a salutat participanţii şi a apreciat relaţia excelentă dintre instituţia militară din Dej şi presa locală.

La final, drept răsplată, toţi cei prezenţi au fost invitaţi la o masă delicioasă, cu fasole şi cârnaţi. Ca-n armată.

fasole carnati armata

Baza 4 Logistică Transilvania a împlinit recent 15 ani de la înființare.

video în continuare

 

sus(5)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns