mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca gherla ortho medimar incaltaminte loc spatiu joaca copii gherla conte pret
dario drotar gherla uft cluj 2017

Dario Drotar de la Firekick-boxing Gherla şi-a nimicit adversarul la gala Ultimate Fighting Tournament 2017 de la Cluj – FOTO+VIDEO

Peste 2500 de spectatori au luat parte vineri seara la cea mai importantă gala de profesionişti kickbox/MMA – Ultimate Fighting Tournament, desfăşurată la Sala sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca, în organizarea MMA Transilvania, prin preşedintele Sebastian Haidu.

Organizarea a fost ireproşabilă, cu meciuri spectaculoase şi un public pe măsură. În deschiderea galei, de la ora 20, a avut loc un meci pentru o centură mondială între un sportiv al clubului Ginbox Timişoara şi un sportiv din Olanda, fiul marelui luptător K1 Albert Kraus, care şi-a arătat gena şi a acastigat cele cinci runde.

Gala propriu-zisă a cuprins cinci meciuri de MMA. Dusa Cosmin de la BPT Cluj a pierdut repede în faţa sportivului din Piteşti Iorga Mihăiţă. În al doilea meci, Roland Pauletti de la BPT Cluj a pierdut în faţa lui Manuca Gabriel din Piteşti.

Meciul numărul 3 l-a adus în ring pe sportivul Clubului Firekick-boxing din Gherla, Dario Drotar, campion UFT 2016 şi deţinătorul Centurii Supreme Night Fight 2017.

Sportivul antrenat de maestrul Paul Florean şi cu sprijinul preţios venit din partea antrenorilor Valentin Sătmărean şi Vlad Nemeş, intră hotărât şi domină prima repriză în lupta la sol şi din picioare, lovind cu putere şi producând imense pagube sportivului de la BPT Cluj, Pop Sorin, un luptător experimentat şi disciplinat.

Repriza a două a curs exact în direcţia propusă de stafful Firekick şi a fost câştigată clar.

galerie foto: imagini de la gală

galerie foto gherlaUltimele indicaţii primite în pauză de la antrenor aduc victoria sportivului din Gherla. Intrat progresiv aproape de adversar, Drotar a lovit cu putere cu genunchiul, din săritură. A urmat o ploaie de lovituri de braţe. Lovit într-una, adversarul este dus la sol şi aflat într-o baltă de sânge, nu mai răspunde la luptă. Arbitrul a oprit meciul şi l-a declarat învingător prin KO pe Drotar.

Dario s-a calificat astfel pentru meciul de centură UFT din 2018.

video: Dario Drotar în ring

Meciul dintre Islam Rechidov de la MMA Transilvania şi Emilian Mitel de la Fight School Tulcea s-a terminat repede, în favoarea lui Islam. Mezei Alexandru de la Pretorienii Deva a pierdut în faţă sportivului din Moldova, Denis Palancica.

Au urmat meciurile de kickbox dintre Daniel Pascale de la Fight School Tulcea, care a pierdut în faţă lui Saer Hassoun de la MMA Transilvania, iar Adrian Baias de la PFG Bistriţa a fost făcut KO de Haris Ferizovici de la Somo Timişoara. Bogdan Suru de la PFG Bistriţa a pierdut tot prin KO în faţa sportivului Andrei Pisari de la Tengu Cluj.

Rayko Levitchi de la SCA Anglia a câştigat prin KO în faţă sportivului Daniel Micu de la Iguana Fight Timişoara, Răzvan Popa de la Hemi Guard Braşov a pierdut după trei runde strânse în faţa sportivului din Satu Mare Anghel Cardos.

Ion Surdu de la MMA Transilvania a câştigat centura UFT 2017 în prima repriză prin KO în faţa sportivului Mihai Vasile Cătălin din Ploieşti.

Main eventul serii a fost lupta pentru centura Transilvaniei între Adrian Cibu de la Tengu Cluj, care a terminat repede meciul prin KO, în prima repriză, în faţa sportivul devean Flaviu Boiciuc.

La gala de la Cluj au fost prezenţi şi un grup de circa 50 de susţinători ai sportivului din Gherla. Preşedintele clubului Firekick-boxing, Paul Florean, a transmis mulţumiri firmelor care au fost alături – Pro Nutrition, Armura, Chillzone, Parkhouse, dar şi celor de acasă care susţin sportivii clubului.

sus(5)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns