taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
dario drotar ayo baia mare

Dario Drotar de la Firekick-boxing Gherla învingător la Ayo Fighting Tournament de la Baia Mare – VIDEO

Sala sporturilor „Lascar Pană” din Baia Mare a adunat sâmbătă seara peste 1000 de suporteri la Ayo Fighting Tournament, un eveniment nou pe harta competiţiilor sportive de contact.

Cele 10 meciuri în ring pe reguli de kickbox si unul de box au încins atmosfera, făcând deliciul publicului.

Meciul nr. 2 la categoria 72 kg, i-a pus faţă în faţă  pe băimăreanul Stefan Radu de la Clubul Friends Gym Satu Mare şi sportivul gherlean Dario Drotar, de 20 de ani. Acesta a concurat la o categorie superioară, de obicei luptând la categoria 65 kg.

Sporitvul pregătit de antrenorul Paul Florean a început foarte bine meciul. Pe finalul rundei întâi, pe o eschivă şi contraatac, a aruncat un upercut pe bărbia adversarului, pe care l-a pus jos, acesta fiind numărat.

Celelalte doua reprize rămase au fost câştigate clar de sportivul din Gherla.

video, în continuare

La eveniment au fost prezente nume mari din lumea kickboxului şi boxului românesc, între care Andrei Stoica, care a câştigat în prima repriză prin K.O., Anghel Cardos, Dorin Stan, ambii câştigători, boxerul băimărean Florin Cardos, care şi-a facut K.O. adversarul.

Au mai fost prezenţi Cătălin Moroşanu, Sebastian Ciobanu, Lucian Bot, Sebastian Cozmâncă, iar prezentarea a fost asigurată de Gina Pistol.

galerie foto: imagini de la competiţie

galerie foto gherlaConducerea clubului a transmis mulţumiri celor care au sprijinit participarea, Janos Szovati, Ioan Neselean, Sebastian Petric, Dan Petru Satmar, Sebastian Lazin.

sus(3)jos(0)

Lasă un răspuns