locuri de munca gherla dej cluj avertis tamplar mobila muncitor

locuri de munca gherla dej cluj ch industrial umerase angajare secretara

locuri de munca gherla dej cluj asistent medical stomatolog dentist

hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

locuri de munca gherla angajare dej cluj consultant vanzari optica medicalalemne de foc vanzare gherla dej cluj

feorterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita bucuresti

valea somesului mcm girls gherla albania

Dansatorii ansamblului Valea Someșului și majoretele MCM Girls la festival în Albania – FOTO

Un grup de 50 de mesageri ai folclorului şi dansului de la Gherla a fost prezent între 2-5 septembrie 2017 la Festivalul “Music and Sea”, care s-a desfăşurat în staţiunea Dures din Albania şi care a reunit 15 formaţii din mai multe ţări europene.

Ansamblul Valea Someşului din Gherla a fost prezent la festival cu două grupe, de copii şi tineri, pregătiţi de Ilie Tegean, iar alături le-a fost formaţia de majorete – junioare MCM Girls a Casei de Cultură Gherla, îndrumată de Alexandra Bora. Prin muzică şi dans, ei au reprezentat cu succes Gherla, Clujul şi România la evenimentul cultural de la Marea Adriatică.

Evenimentul a cuprins o paradă a participanţilor prin centrul oraşului gazdă – Dures, reprezentaţii de dansuri populare şi de majorete, dar a fost şi prilej pentru tineri să viziteze staţiunea, să descopere prietenia manifestată de albanezi.

 valea somesului mcm girls gherla albania

valea somesului mcm girls gherla albania

valea somesului mcm girls gherla albania

Prezenţa tinerilor artişti din Gherla în Albania a fost posibilă în urma unui proiect cultural finanţat de Primăria Gherla, sprijinit prin contribuţia personală a participanţilor şi a Asociaţiei Culturale Valea Someşului.

Ca o observație inedită, imnul național al Albaniei este o melodie compusă de Ciprian Porumbescu, “Pe-al nostru steag e scris Unire”.

“Este o satisfacţie personală uriaşă că am reuşit să duc la bun sfârşit acest proiect”, spune prof. Ovidiu Todea, realizatorul proiectului şi coordonatorul activităţilor, preşedinte al Asociaţiei Valea Someşului. “Consider că ne-am făcut treaba foartea frumos, suntem în continuare buni mesageri ai culturii locale, judeţene şi naţionale în străinătate. Ca şi până acum, ne străduim şi pe mai departe să reprezentăm cu onoare România oriunde mergem în prin lume”.

Ovidiu Todea mai spune că a purtat discuţii cu organizatorii festivalului din Albania, cu care exista deja o relație de colaborare de 5-6 ani. “Le-am sugerat să facem o etapă şi în România. Ar putea fi undeva în zona noastră, a Clujului, ori pe litoral. Relația pe care o avem poate fi îmbogățită, noi am fi bucuroși să putem să-i aducem în România”.

sus(5)jos(1)
loading...

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylocuri de munca gherla iclod fundatura angajare ferma salariu

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefonapartament vanzare bloc gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns