taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj

Cupa presei la tir, în poligonul de la Dej. Presa locală, în duelul focului – VIDEO

Focurile de armă au răsunat joi dimineaţă în poligonul Valea Urişorului de la ieşirea din Dej. De această dată nu a fost vorba despre pregătiri ale militarilor, ci de întrecerea organizată de Baza 4 Logistică „Transilvania” pentru presa locală, în preajma Zilei Forţelor Terestre.

La întrecere au luat parte jurnalişti, reporteri şi fotoreporteri de la radiouri, televiziuni, site-uri locale de ştiri: Radio Stil, Radio Fir, Look TV, Dejeanul, Someşeanul, Gherla INFO.

„Presarii” au fost salutaţi de comandantul Bazei, colonelul Ion Costinel Boboc, care a urat succes tuturor la întrecere.

În prima parte a concursului, trăgătorii amatori au primit arme Kalashnikov AK-47 cu două încărcătoare. Armele au fost îndreptate spre ţinte aflate la distanţe diferite, iar cei care au ochit cel mai bine, au ocupat locurile fruntaşe în clasament. Cel mai de seama trăgător a fost Ioan Szabo, de la Radio Stil, urmat de Daniel Deneş de la Radio Fir.

galerie foto: imagini din timpul întrecerii

galerie foto gherla„Duelul de foc” s-a numit a două întrecere. Jurnaliştii au trebuit să pună la pământ trei ţinte mişcătoare, însă de data asta, contracronometru. Cei mai buni au intrat în fazele eliminatorii, iar în marea finală au intrat Dorin Cociş de la Radio Stil şi Sigismund Lapohos de la Gherla INFO. Realizatorul de emisiuni de la radioul dejean s-a dovedit a fi cel mai rapid si bun ţintas.

Intâlnirea s-a încheiat cu o masă oferită de gazdele foarte primitoare şi extrem de amabile, care a constat în meniul tradiţional de armată: o delicioasă fasole cu cârnaţi.

Participantii au primit cu acelasi prilej invitaţia de a lua parte pe 21 aprilie 2017 la Dej la sărbătorirea Zilei Forţelor Terestre, când va avea loc şi premierea câştigătorilor concursului de tir.

video, în continuare

sus(5)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns