locuri de munca anut gherla dej cluj escape

fast food km 0 gherla comenzi livrari la domiciliu

festival celtic beclean bistrita 2018

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej gama optic angajare consultant vanzari constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj pizzerie gherla strand kimbo livrare la domiciliu restaurant bar grill telefon scoala soferi auto permis promo gherla dej cluj

pescar pensionar lac

Cupa Pensionarilor 2017 la pescuit, la Jucu

Concursul de pescuit staţionar Cupa Pensionarilor, organizat de AJPS Cluj, a ajuns la ediţia a VI-a. Aceasta se desfășoară pe 30 septembrie 2017, pe lacul de la Jucu.

Participarea la concurs este gratuită, iar înscrierile se fac pe baza permisului de pescuit vizat pe 2017 de AJPS Cluj. Concursul se va desfăşura pe durata unei singure manşe de 4 ore.

Concursul este individual şi se va pescui la o singură undiţa cu un singur cârlig la pluta. Concurenţii pot avea în stand mai multe lansete pregătite. Se pescuieşte la momeli naturale sau de panificaţie. Fiecare concurent va avea juvelnicul lui şi se punctează toate speciile de peste capturate. Se va pescui în standuri, iar ieşirea din standuri se va face doar după terminarea cântăriri oficiale.

Clasamentul se întocmeşte după cantitatea de peste capturat.

Program

Ora 8.00 – prezentarea concurenţilor
8.15 – şedinţa tehnică şi extragerea standurilor
8.30 – intrarea în standuri
9.00 – începe concursul
13.00 – sfârşitul concursului
13.05 – cântărirea
14.00 -festivitatea de premiere

Înscrierile se fac pe baza permisului de pescuit emis de AJPS Cluj la sediul asociaţiei pe str.Cuza-Vodă, la Clubul Gherla sau telefonic la numerele de telefon 0264-598976 şi 0745515208, până la dată de 20 septembrie 2017.

sus(0)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns