hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pretscoala soferi gherla promoauto dej cluj

haine copii magazin disney gherla salon gherla loc de munca dej cluj remodelare corporala

pescar pensionar lac

Cupa Pensionarilor 2017 la pescuit, la Jucu

Concursul de pescuit staţionar Cupa Pensionarilor, organizat de AJPS Cluj, a ajuns la ediţia a VI-a. Aceasta se desfășoară pe 30 septembrie 2017, pe lacul de la Jucu.

Participarea la concurs este gratuită, iar înscrierile se fac pe baza permisului de pescuit vizat pe 2017 de AJPS Cluj. Concursul se va desfăşura pe durata unei singure manşe de 4 ore.

Concursul este individual şi se va pescui la o singură undiţa cu un singur cârlig la pluta. Concurenţii pot avea în stand mai multe lansete pregătite. Se pescuieşte la momeli naturale sau de panificaţie. Fiecare concurent va avea juvelnicul lui şi se punctează toate speciile de peste capturate. Se va pescui în standuri, iar ieşirea din standuri se va face doar după terminarea cântăriri oficiale.

Clasamentul se întocmeşte după cantitatea de peste capturat.

Program

Ora 8.00 – prezentarea concurenţilor
8.15 – şedinţa tehnică şi extragerea standurilor
8.30 – intrarea în standuri
9.00 – începe concursul
13.00 – sfârşitul concursului
13.05 – cântărirea
14.00 -festivitatea de premiere

Înscrierile se fac pe baza permisului de pescuit emis de AJPS Cluj la sediul asociaţiei pe str.Cuza-Vodă, la Clubul Gherla sau telefonic la numerele de telefon 0264-598976 şi 0745515208, până la dată de 20 septembrie 2017.

sus(0)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

pufarom ghelra locuri de munca dej cluj angajare muncitor necalificat

Lasă un răspuns