hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj locuri de munca angajare ferma vaci muls fundatura iclod gherla dej cluj

sofer gherla ochelari politie

Cum e să conduci beat sau drogat – șoferii puși la test de polițiști – VIDEO

Tentaţia de a urca la volan este mare pentru şoferii care au consumat alcool, iar întâmplările din ultima vreme dovedesc că şi cei care se droghează au aceeaşi pornire.

Cum e să conduci băut sau drogat? Au putut află pe pielea lor câţiva zeci de şoferi, opriţi în trafic de poliţişti la Gherla. Aceştia au fost rugaţi să îşi pună ochelari care i-au făcut să aibă senzaţia vizuală a beţiei, la un nivel de 0.8 mg/l sau a consumului de substanţe halucinogene.

În cadrul experimentului, desfășurat luni la amiază pe strada Clujului, poliţiştii i-au chestionat pe şoferi în legătură cu orientarea, asigurarea şi aprecierea distantei și i-au pus la încercare – mersul în linie dreapta.

sofer gherla ochelari politie

Şoferilor nu le-a venit să creadă ce efecte pot produce alcoolul şi drogurile. Cei testaţi au acuzat privirea înceţoşată, imagine dublă, chiar greaţă şi ameţeală. Cu toții au admis că în astfel de condiţii este foarte dificil, dacă nu imposibil de condus.

Participanţii la trafic au fost îndemnaţi să împărtăşească cunoscuţilor experienţă avută și au fost cadorisiţi de oamenii legii cu raclete pentru parbrize.

Campania polițiștilor se desfăşoară în Săptămâna prevenirii criminalităţii, pe linia educaţiei şi siguranţei rutiere.

video – cum au reacționat șoferii testati în trafic la Gherla

sus(19)jos(3)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns