taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
cros

Cros caritabil pentru un baietel cu o boala rara a muschilor. Toata lumea este invitata sa participe!

Un grup de alergatori din Gherla, participanti la mai multe crosuri si maratoane, organizeaza in premiera un cros cu scop umanitar. Este vorba de strangerea de fonduri pentru un baietel de 5 ani, Luca Paul Cimbulea. Acesta sufera de o boala rara a muschilor, care i se atrofiaza din cauze inca necunoscute.

cros gherla baiat bolnav luca

Dupa mai multe vizite la medic, analize la Cluj si in Germania, Luca are nevoie de investigatii de specialitate la o clinica din Ungaria. Fondurile stranse in urma crosului urmeaza sa fie donate familiei, in vederea acoperirii cheltuielilor de transport si spitalizare.

Ideea ne-a venit dupa ce am aflat despre cazul lui Luca. De asemenea, am constatat ca inca se face foarte putina miscare in randul gherlenilor. Am imbinat cele doua activitati, cea umanitara si cea sportiva, iar rezultatul este acest cros caritabil„, spun organizatorii.

La cros poate participa oricine doreste, fara limita de varsta. Persoanele care vor să sprijine cauza, dar nu pot să alerge, pot face voluntariat, contactandu-i pe organizatori.

Traseul crosului: prin parc și pe dig; traseul va fi parcurs de 3 ori, pe o distanță totală de aproximativ 5 kilometri.

cros gherla sortilemn umanitar luca

Inscrierile vor incepe in luna august, la o data ce va fi anuntata din timp de organizatori. Taxa de inscriere este de 15 lei.

Crosul caritabil Sortilemn este sprijinit de Sortilemn SA, Primaria Gherla, Info Print, Pensiunea Ioana, Hyperion si Gherla Info.

Fiecare participant inscris la cros va primi cate un tricou din partea Hyperion.

Fii la curent cu detaliile crosului pe pagina de Facebook Crosul Caritabil Sortilemn!

cros gherla

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns