taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj

Cowboy de Gherla: cu calul în galop, tras din maşină, dar cu vaca la pas – VIDEO

Un calaret adevarat nu-si lasa niciodata calul acasa. Numai că, ce te faci daca afara ploua cu galeata?

Un sofer ingrozit de ploaia care nu se mai opreste, a hotarat sa faca deplasarea intr-un mod original, cu masina. Dar si cu calul. Omul s-a urcat la volan si cu calul tras de hamuri, a făcut drumul in galop. Cu un cal putere mai mult!

Imaginile au fost surprinse de un cititor Gherla INFO pe strada Dumbravei, iar dupa cat de bine alearga calul, nu putem decat sa speram ca a ajuns cu bine la destinatie.

Cazul  nu este singular la Gherla, dupa ce in urma cu cativa ani, un sofer a fost surprins tragand dupa el o vaca, in zona strazii Mintiului. Spre deosebire de calul de mai sus, Joiana din poza n-a reusit galopul, fiind proaspat revenita de la pasunat, deci cu gabaritul considerabil marit. Asa ca proprietarul a fost obligat s-o lase mai moale cu pedala.

masina trage vaca gherla cluj

sus(5)jos(11)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?