curatatorie perne gherla dej cluj pret telefon curatat

hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program taxi gherla star sova telefon dej cluj

asociatia pro vita bucurestinisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

locuri de munca gherla dej cluj vanzator magazin mariflor salariu

cor targu mures agnus dei

Corul “Agnus Dei” din Gherla la festivalul coral de la Târgu Mureş

Cu ocazia sărbătorilor pascale, municipiul Târgu Mureş a găzduit o importantă manifestare culturală dedicată muzicii corale. Reuniunea corurilor de tineret „Lăudăm pe Dumnezeu” din 16 aprilie, aflată la ediţia a V-a, s-a dovedit şi în acest an o reuşită deplină şi ne gândim în această privinţă nu numai din punct de vedere organizatoric, ci şi ca număr de formaţii participante.

Ca şi la ediţiile precedente, dela reuniune nu putea lipsi Corul Mixt „Agnus Dei” dirijat de profesoara de muzică din Gherla, Kovács Hajnal, o prezenţă obişnuită la marile concursuri şi festivaluri corale din zona Transilvaniei, dar si peste hotare.

foto: Kovacs Arpad

Corul gherlean, din care fac parte şi tineri din Cluj-Napoca, Dej şi împrejurimile Văii Someşului, a avut o evoluţie de succes pe scena Palatului Culturii din Târgu Mureş, o locaţie cu o acustică excelentă. Piesele religioase interpretate de corul “Agnus Dei” s-au bucurat de o primire caldă din partea creştinilor prezenţi în sală.

Concertul de la Târgu Mureş s-a încheiat cu o piesă interpretată în comun alături de reprezentanţii muzicii culte clujene, corul reunit fiind dirijat de prof. Kovács Hajnal din Gherla.

Szekely Csaba

sus(0)jos(0)
loading...

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylocuri de munca gherla iclod fundatura angajare ferma salariu

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefonapartament vanzare bloc gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns