hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feorterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujasociatia pro vita bucuresti

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

lemne foc gherla dej cluj livrare domiciliu telefon pretsalon chirie gherla coafor frizerie

revelion 2018 gherla dej cluj escape pret

inecat scafandru smurd pompieri

Copil dispărut din Cluj găsit de scafandri înecat în Someş

Un băieţel dat dispărut duminică a fost găsit luni de scafandri.

Băiatul, Mihai Antonio, în vârstă de 9 ani, din Cluj-Napoca, a fost dat disparut duminică seara în jurul orei 18. In cursul zilei de luni, 8 mai, echipaje de scafandri ale ISU Cluj au efectuat căutari pe Someş, în apropierea unui pod de pe strada Fabricii, unde ar fi fost văzut ultima dată copilul, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş.

Luni aproape de amiază a fost descoperit trupul neînsufleţit al minorului, în apropierea podului.

smurd cluj pompieri

Poliţia a fost sesizată duminică în jurul orei 17,50 cu privire la faptul că doi minori ar fi sărit în apă de pe podul respectiv pentru a se scălda. Doar unul dintre ei a mai ieşit din apă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat că imediat au fost alertate mai multe echipaje de poliţie, SMURD, ambulanţă şi pompieri, care au început căutarile. Acestea au fost sistate duminică seara târziu şi reluate luni dimineaţa. In sprijin a venit o echipă de scafandri din Mureş.

Cadavrul a fost dus la Institutul de Medicină Legală Cluj.

sus(17)jos(6)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

locuri de munca gherla constructii munctiroi dej cluj

Lasă un răspuns