hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon locuri de munca gherla dej cluj sofer distributie mariflor

politist politia urmarire sosea

Copil din Gherla lovit de mașină în Bistrița – șoferul a părăsit locul accidentului

Un copil de 9 ani din Gherla, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător a fost acroșat și accidentat ușor de o mașină. Apoi șoferul a părăsit locul accidentului.

Evenimentul s-a petrecut luni, 4 decembrie, în municipiul Bistrița din județul Bistrița-Năsăud.

Ca urmare a  verificărilor făcute de polițiști, în scurt timp a fost găsit pe raza municipiului un bărbat în vâsrtă de 35 de ani, din Bistrița, bănuit că ar fi fost implicat în accident.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

În acest caz s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

foto: arhivă

sus(0)jos(8)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns