hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon locuri de munca gherla dej cluj sofer distributie mariflor

concert escape gherla baniciu

Concert cu Mircea Baniciu, Sandy Deac de la Desperado și Cătălin Condurache, americanul din muzica folk românească la ESCAPE

Sărbătorile de iarnă sunt întâmpinate anul acesta de Clubul Escape din Gherla cu un concert de mare animație, cu muzică aleasă și ritmată, pentru cunoscători, dar și pentru cei care apreciază talentul unor artiști de renume din muzică românească.

Mircea Baniciu este invitatul special al serii, cu un program de muzică folk-rock. Alături de el vor fi prezenți Sandy Deac, solistul trupei Desperado și Cătălin Condurache, numit „americanul din muzică folk romanească”.

Celeba piesă „Andrii Popa” a fost compusă de Mircea Baniciu, pe vremea când cânta cu trupa Phoenix. În anii care au urmat a cântat alături de Florian Pittiș în formația „Pasărea Colibri”, dar și ca interpret solo.

Catalin Condurache a cântat la Cenaclul Flacăra al lui Adrian Păunescu. S-a format la şcoala de folk americană, ascultând şi învăţând piesele de pe mai multe discuri ale unor cântăreţi celebri din anii ’70 .

Despre Sandy Deac de la Desperado se pot spune foarte multe, iar cei care l-au văzut în concert știu că este un showman total.

Muzica folk, muzică country, piese celebre, toate pentru publicul din Gherla, sâmbătă, 9 decembrie 2017, începând cu ora 20, la Escape Events.

Rezervări se pot face la telefoanele 0728/076544, 0264/242942. Prețul unui bilet este de 45 de lei.

concert escape gherla baniciu

sus(2)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns