hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca vanzator inghetata alpin gherla dej cluj

fetite seminte gherla

„Colţul cu pitici” revine pe Gherla INFO. Azi, fetiţa cu „bomboane agricole”, săpunită bine de un trecător – VIDEO

Poate cei mai longevivi cititori îşi mai amintesc de rubrica „Colţul cu pitici” de pe Gherla INFO. Era locul unde fiecare avea ceva de zis, de arătat cu degetul, o nemulţumire, un lucru care enerva atât de tare încât trebuia spus şi altora.

Din lipsă de subiecte la acea vreme ori ca urmare a schimbărilor prin care a trecut site-ul, rubrica a dispărut de pe site. Insă în ultima vreme sunt atât de multe „trufandale” pe care voi, cititorii, le-aţi adus în atenţie, pe diverse căi, încât se simte tot mai tare nevoia reînvierii „Colţului cu pitici„.

Azi facem cuvenita reparaţie şi dăm cuvântul nemulţumirilor şi supărărilor voastre de tot felul, într-o rubrică pe care o veţi găsi, aşa cum îi zice numele, într-un colţişor de pagină, pe Gherla INFO.

Si pentru că marfă este din belşug, să-i dam bice.

Fetiţa cu seminţe

Un cititor s-a supărat la culme luni dupa-amiază când, trecând prin părculeţul din centrul orasului, a observat pe un leagăn un grup de fete, care stăteau la poveşti. Una dintre ele consuma seminţe, iar la picioarele ei se formase un adevărat covor de coji.

Trecătorul s-a enervat într-atât de tare încât a scos telefonul şi a început să filmeze, certând-o pentru mizeria făcută pe jos.”Vă place? Nu vă e ruşine? Trebuie să plătească cineva oameni să vină să cureţe. Aşa faceţi şi acasă?

video, în continuare

Cronţănitul de seminţe, sport naţional

Ce poate fi mai bun la un meci de fotbal, ori în timp ce te uiţi la un film, decat nişte seminte bine prăjite? Mâncatul „bomboanelor agricole”, cum le-au zis unii mai glumeţi, pare să fi devenit de ceva vreme sport naţional la noi. Afaceriştii n-au stat cu mâna în sân şi au venit rapid cu o oferta largă, care i-a convins şi pe cei mai nehotărâţi: seminţe sărate, nesărate, mici sau mari, albe, negre sau pestriţe, vărsate ori la pungă. Camioane întregi se perindă în fiecare zi prin ţară, iar vânzarile fac conturile producătorilor tot mai babane.

Mâncatul de seminte pare a fi mai degrabă un obicei rural. Ori nomad? Pentru mulţi a devenit un obicei de zi cu zi şi la oraş, numai bun de practicat la o poveste, la un meci, un film sau la un remi, pentru cei trecuţi de-o anumită vârstă. Si dacă mai pui alături un pahar de bere…

iclod stadion seminteRecent, la noua arena sportivă din Iclod, a apărut un panou care avertizează spectatorii că este interzis consumul de seminţe în incintă. O fi o premieră prin zonă, dar şi un pas uriaş către civilizaţia pe care cu toţii ne-o dorim. Pentru că pe stadion la Gherla, după fiecare meci, tribunele sunt ninse de coji.

Fără îndoială că, consumate acasă, resturile de seminţe nu îşi găsesc obştescul sfârşit aruncate aiurea, pe jos. Mai degrabă sunt adunate cu atenţie, ca să nu facă gazda un scandal monstru.

Hai, că se poate şi în public. Un cornet din hârtie, în care să fie aruncate resturile, ştie să facă oricine.

Că dacă nu, vine în curând Poliţia locală cu surprize!

 

sus(57)jos(4)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns