hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca gherla dej cluj umerase la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pret

gherla plaja pielea goala nudist

Colţul cu pitici: plajă la cucul gol pe malul Someşului – FOTO

Vremea caldă de vară a scos la soare amatorii de plajă, însă nu oricum, ci la pielea goală. Semn că nudismul şi-a făcut adepţi şi la Gherla.

Un cititor a semnalat faptul că de câteva zile, un cetăţean a ieşit la plajă de mai multe ori pe malul Someşului Mic, în apropiere de ştrandul din parcul mare. Lipsit de orice inhibiţii, omul a dat jos textila şi s-a arătat soarelui aşa cum l-a făcut mama sa, adică gol-goluţ.

Întins peste o căpiţă de fân proaspăt cosit, bărbatul fără prea multe reţineri, şi-a acoperit faţa, iar din când în când, îşi mai ascunde zona intimă cu un prosop, a povestit cititorul, care iese la plimbare zilnic pe dig. „Asta când stă pe spate, pentru că atunci când stă pe burtă, spectacolul oferit trecătorilor este total!”

Cei aflaţi pe dig, copii mici, adolescenţi sau oameni în vârstă, trec, se uită şi nu le vine să creadă ochilor.

Ce e frumos place şi lui Dumnezeu, admite cetăţeanul care a semnalat cazul. El recunoaşte că dacă ar fi fost vorba despre o domnişoară, lucrurile ar fi stat cu totul altfel. „Dar aşa, cred că mai ceva mai multă decenţă ar fi binevenită. Chiar dacă e la marginea oraşului, este un loc public foarte circulat, iar priveliştea nu e dintre cele mai încântătoare!”, mai spune el.

sus(11)jos(39)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns