hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon fotograf gherla dej cluj craciun

gherla strada abatorulu imoloz

Colțul cu pitici: Domnule primar, pe strada Abatorului nu vă faceți poză? VIDEO

Obișnuiți să-l vadă pe primarul orașului în fotografii pe la tot feluri de festivități, locuitorii de pe strada Abatorului se întreabă de ce nu vine edilul-șef și la ei pe stradă, să-și facă o poză lângă drumul rămas neasfaltat, ori lângă o movilă uriașă de moloz.

Problema străzii Abatorului a mai fost ridicată în urmă cu câteva luni, când locuitorii din capăt și-au exprimat nemulțumirea: de ce la ei strada nu s-a mai asfaltat?

Supărarea a fost și mai mare când au văzut că între timp s-a asfaltat și strada 1 Mai, colț cu Abatorului „Ăștia se apucă de toate și nu termină nimic ca lumea!„, spun locuitorii din zonă, după ce nici măcar legătura dintre cele două străzi nu a fost făcută.

Si nu doar starea drumul stârnește iritare. De ani de zile, pe aceeași stradă se depozitează materiale de șantier, pământ, pietriș, tuburi, mereu sunt movile de moloz. „Vă place cum arată? De ce nu le duc la domnul primar în fața casei, să vedem, i-ar plăcea?„, întreabă oamenii nervoși.

Primaria Gherla, care „trăiește” și din impozitele și taxele plătite de locuitorii de pe strada rămasă fără asfalt, pare că este ocupată cu treburi mult mai importante. Nu s-a deranjat nimeni să le dea vreun răspuns concret oamenilor – dacă se asfaltează, când se asfaltează. „Asta e administrația surzilor, noi tot întrebăm și nu răspunde nimeni. In campanie au știut să vină să cerșească voturi, acum se fac că nu ne mai cunosc. Nu de aceea îi plătim, ca să ne rezolve problemele? Halal!”

Vazand că nu se mișcă nimic în fața casei sale, un locuitor de pe strada cu probleme s-a transformat în reporter de ocazie și a filmat cu telefonul mobil situația la fața locului. „V-aș ruga mult să difuzați filmulețul, poate că o să reușim să-i „înduioșăm” pe domnii de la primărie!„, ne scrie cetățeanul.

video: „reportaj” pe strada Abatorului

sus(22)jos(4)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

1 comentariu

  1. Daca ati fi locuit pe str.Pescarilor, acolo unde stau sute de persoane pe aceeasi adresa, cu siguranta strada va era asfaltata printre primele. De acolo au mers la vot toti...si au votat precum au fost setati... Pe Abatorului insa, sunteti mai putini locuitori... Diferenta ? Cei de pe Pescarilor nu platesc impozite, ci li se dau ajutoare sociale, dumneavoastra sunteti platitor de impozit, contribuiti la salariile domnilor .... Acum concluzia o poate trage fiecare. Noi, cei ce dam bani statului, suntem bataia lor de joc. Renant si dureros.

    sus(40)sus(4)

Lasă un răspuns