taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
masin adp parc caine gherla

Colţul cu pitici: cine are prioritate pe aleile din parc, trecătorii sau maşinile ADP?

Un locuitor al oraşului care se afla pe o alee din parcul mare al oraşului spune că a fost obligat să „sară în frunze”, ca să facă loc unei maşini a ADP.

Indiferent dacă au treabă au ba prin parcul oraşului, angajații RADP scurtează drumul cu tractoarele, dubele şi alte utilaje. Intră prin parc, pe la jumătatea lui, traversând prin spatele gradiniţei și ieşind la stadion.

Da, ştiu, drumul e mai scurt, consumul de motorină e minim, dar noi, pietonii din parc, nu contăm?

Indiferent dacă sunt o doamnă care plimbă câinele la ora 7.30, înainte de a merge la job, sau merg la serviciu prin parc, trebuie să sar în frunze pentru că trec Ei, cu tractorul, cu duba sau mai nou şi alţii, cu calul și caruţa, cu scuterul. Si culmea, nu vede nimeni!„, spune cetateanul iritat.

Pentru a exemplifica, acesta a făcut şi o fotografie, în care apare o maşina pe o alee din parc.

Reclamaţia a fost transmisă conducerii ADP Gherla, care infirmă situaţia.  Intr-un raspuns pe acest subiect se spune că angajaţii regiei erau angajaţi chiar în acel moment în capturarea de câini.

Contrar celor sustinute, autoturismul Mercedes din imagine este folosit de catre SC ADP GHERLA SA pentru capturat câini comunitari (fără stăpân). Ca dovada, vă retransmitem poza cu detaliu, unde se vede clar câinele care urma sa fie capturat.

masina adp parc caine gherla

Referitor la faptul că prin parc se deplasează uneori utilajele ADP, acest lucru se face numai pentru lucrările de întreţinere a parcului.

Cu stima,
director Mureşan Genel

sus(10)jos(36)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

1 comentariu

  1. Asta e opulenta si fata adevarata a conducerii PSD-iste in toate institutiile orasului. Asa cum vedeti la televizor, politicieni PSD-isti ce trateaza Romania cu indiferenta, asa se intampla si in oraselul nostru. Multi dintre voi cititorilor stiti pentru ca la fel ca mine probabil ati trait si nu ati uitat vremurile lui Iliescu sau Nastase cand peste tot erau numai GRANGURI din astia sefi de partid sau membrii psd cu pile peste tot si daca nu erai de-ai lor...te calcau cu masina...cum se intampla si acum. Asa ca Romanica noastra si in speta Gherluca noastra este sub un cearsaf rosu sub care se ascund directorasi inganfanti si tot felul de membrii de partid angajati pe ochi frumosi sau in functie de cate pliante au impartit.

    sus(57)sus(12)

Lasă un răspuns