hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca vanzator inghetata alpin gherla dej cluj

kilin rafael

Clujul reprezentat la etapa naţională a olimpiadei de religie catolică de un elev din Gherla

Şirul succeselor gherlene la olimpiadele şcolare continuă. Ca şi anul trecut, elevul clasei a X-a a Liceului greco-catolic „Inochenţiu Micu” din Cluj-Napoca, Kilin Artemio Rafael, a obţinut un rezultat de excepţie la faza judeţeană a Olimpiadei de religie catolică şi va fi din nou prezent la etapa naţională. Anul trecut, în aceeaşi etapă, tânărul s-a clasat pe locul al II-lea, din 150 de concurenti.

Este o performanţă lăudabilă al talentatului elev gherlean, care a absolvit clasele I-VIII la Liceul Teoretic „Ana Ipătescu”. Iată că unde există preocupare şi interes faţă de materia preferată, acolo apar şi urmările, Artemio fiind nu numai un elev ambiţios, dar şi un foarte bun creştin. Aceste rezultate sunt elocvente atât pentru buna lui pregătire şcolară, cât şi pentru interesul şi receptivităţii manifestată faţă de educaţia moral-religioasă, aşa cum stă bine unui tânăr silitor şi dornic de afirmare.

În mod sigur, şi în acest an Artemio Rafael se va afirma la etapa pe ţară a olimpiadei de religie, care se desfăşoară în perioada 24-28 aprilie 2017.

Artemio Rafael este fiul fostului fotbalist care ani de-a rândul a reprezentat cu cinste fotbalul gherlean la nivelul ligii a II-a, actualul antrenor al echipei Atletic Olimpia Gherla, Kilin Csaba.  O familie unde religia şi sportul se îmbină în mod armonios.

Szekely Csaba

sus(30)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns