taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
cocosul de hurez horezu valcea

Clubul Copiilor Gherla premiat la Festivalul Naţional de Ceramică “Cocoşul de hurez” de la Horezu – FOTO

Între 1-3 iunie 2017 s-a desfăşurat la Horezu, în judeţul Vâlcea, Festivalul Naţional de Ceramică pentru copii “Cocoşul de Hurez”.

Au participat echipaje din 15 judeţe din ţară, iar judeţul Cluj a fost reprezentat de elevele Cornea Tania Adelina şi Pop Andreea Maria de la Clubul Copiilor Gherla.

Pe 2 iunie echipajele participante s-au remarcat cu meşteşuguri specifice zonei de provenienţă. A doua zi a avut loc paradă costumelor populare, iar în staţiunea Stejari din Gorj s-a deschis a 47-a ediţie a Târgului Ceramicii Populare Româneşti “Cocoşul de Hurez”. Tot aici a avut loc şi premierea, într-un cadru festiv.

galerie foto: imagini de la concurs

galerie foto gherla„Pe parcursul celor două zile am avut ocazia să vizităm atracţiile turistice cu care se mândresc horezenii, să admirăm arhitectura oraşului, care pare desprinsă din poveste. In cadrul târgului a fost amenajat un stand unde doritorii şi-au expus produsele pentru vânzare. A fost o experienţă deosebită, în care elevii au socializat şi au închegat prietenii, iar pentru profesorii prezenţi a fost un productiv şi interesant schimb de experienţă”, spune coordonatorul copiilor de la Clubul Copiilor Gherla, prof. Daniela Katona.

Elevele din Gherla s-au întors acasă cu două premii I, cu amintiri frumoase dar şi cu gândul participării la ediţia următoare a concursului.

sus(10)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns