taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant
cros gherla copii alergare stadion caine

Cine aleargă merge în tabără – cros cu copiii – FOTO+VIDEO

Câţiva zeci de copii au alergat vineri pe stadion, într-o acţiune a Fundaţiei „Porţile Deschise” din Gherla. Le-au fost alături adulţi şi chiar câţiva căţei, care s-au raliat rapid la mişcare.

Ploaia începută chiar la startul alergării nu i-a putut opri pe participanţi din cursă. Au fost implicaţi copiii beneficiari ai proiectelor Centrului de Zi din cadrul Fundaţiei „Porţile Deschise”, dar a fost primit cu drag oricine a dorit să participe.

Acţiunea a urmărit, ca şi alte proiecte ale fundaţiei, prevenirea abandonului şcolar şi instituţionalizarea copiilor din comunitatea de romi şi a copiilor din medii defavorizate.

galerie foto: imagini de la cros

galerie foto gherlaCrosul s-a intitulat „Alergăm, ne distrăm, şcoală o frecventam şi spre tabăra ne îndreptăm” şi a ajuns la ediţia a VI-a. Copiii de la centrul din Gherla au alergat cu voioşie, ştiind că la vară îi aşteaptă o experienţă nouă: vacanţă în tabăra. Copiii din clasele I-VI vor pleca în luna iulie pentru o săptămână la Suncuiuş, iar cei din clasele V-VIII la Mărişel.

În tabăra vor avea ocazia să petreacă timpul liber într-un mediu nou, să aibă un alt stil de viaţă, să înveţe deprinderi noi„, spune Mihaela Pojar, asistent social la centrul de zi. „Îi invităm pe cei care doresc să sponsorizeze plecarea unui copil în tabăra să ne contacteze la sediul nostru de pe strada Armenească nr. 19-21 sau la telefonul 0264/241839. Vor face o mare bucurie unui copil!„.

La începutul lunii mai, Fundaţia „Porţile Deschise” din Gherla a aniversat 15 ani de activitate.

video, în continuare

sus(4)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns