ploscar auto gherla service auto itp restaurant cazare pensiune telefon piese auto dej cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program taxi gherla star sova telefon dej cluj

feroterm gherla dej cluj magazin feronerie materiale constructie verificare centrale termice asociatia pro vita bucuresti

locuri de munca gherla dej cluj salariu umerase fabrica ch industrialgiulia salon cosmetica gherla locuri de munca dej cluj

locuri de munca gherla iclod fundatura angajare ferma salariu

termometru temperatura -20 grade

Cea mai rece noapte – vreme rece în continuare, dar nu va mai fi ger. Când se anunţă ninsori – vremea pe două săptămâni

Mijlocul de ianuarie este deosebit de rece. Marti dimineata la ora 9 s-au inregistrat -22 de grade la Gherla, la Dej -23, iar la Cluj-Napoca au fost  -18 grade. Specialistii ANM spun ca in zilele urmatoare, temperaturile vor creste in medie cu 10 grade.

Cel mai frig in tara a fost la Intorsura Buzaului, unde la ora 8 erau -32 de grade. La aceeasi ora, la Constanta era cel mai cald, cu -7 grade in aer.

Vremea, foarte rece la inceputul saptamanii, se va incalzi până pe 13 ianuarie. Apoi temperaturile pe timpul zilei scad din nou, cu medii intre -13 și -1 grad, se arata in prognoza ANM.

Dupa noaptea geroasa din 9/10 ianuarie, temperaturile nocturne vor crește si vor fi preste limita gerului. În medie regională vor fi minime cuprinse între -23 și -5 grade.

In cea de-a doua saptamana, temperatura aerului din cursul zilelor, în general în scădere ușoară și treptată, va avea maxime cuprinse în medie între -5 și -3 grade și minime între -14 și – 11 grade.

Sanse de precipitatii vor fi în cea mai mare parte a timpului, cu o probabilitate mai mare între 11-15 ianuarie și 16 – 19 ianuarie.

La munte valorile termice vor crește până în ziua de 13 ianuarie, apoi nu se vor modifica semnificativ . Va fi ger în
majoritatea nopților , dar și pe parcursul primelor trei zile .
În prima săptămână vor fi valori maxime cuprinse în medie între – 18 și -2 grade și minime între -22 si -8 grade.
În săptămâna a doua, regimul termic, relativ staționar, va fi caracterizat de maxime cuprinse în medie între -7 și -5 grade și minime în jur de -11 grade. Probabilitatea de apariție a precipitaţiilor va fi ridicată începând cu data de 10 ianuarie
sus(6)jos(0)
loading...

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelynisip balast vanzare gherla dej cluj telefon mondial

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefonapartament vanzare bloc gherla dej cluj telefon

apartamente gherla vanzare hyperion dej cluj telefon pret

Lasă un răspuns