hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

ochelari vedere gherla gama optic dej clujapartament vanzare gherla dej cluj

conte restaurant gherla angajare ospatar livrare la domiciliu

termometru temperatura -20 grade

Cea mai rece noapte – vreme rece în continuare, dar nu va mai fi ger. Când se anunţă ninsori – vremea pe două săptămâni

Mijlocul de ianuarie este deosebit de rece. Marti dimineata la ora 9 s-au inregistrat -22 de grade la Gherla, la Dej -23, iar la Cluj-Napoca au fost  -18 grade. Specialistii ANM spun ca in zilele urmatoare, temperaturile vor creste in medie cu 10 grade.

Cel mai frig in tara a fost la Intorsura Buzaului, unde la ora 8 erau -32 de grade. La aceeasi ora, la Constanta era cel mai cald, cu -7 grade in aer.

Vremea, foarte rece la inceputul saptamanii, se va incalzi până pe 13 ianuarie. Apoi temperaturile pe timpul zilei scad din nou, cu medii intre -13 și -1 grad, se arata in prognoza ANM.

Dupa noaptea geroasa din 9/10 ianuarie, temperaturile nocturne vor crește si vor fi preste limita gerului. În medie regională vor fi minime cuprinse între -23 și -5 grade.

In cea de-a doua saptamana, temperatura aerului din cursul zilelor, în general în scădere ușoară și treptată, va avea maxime cuprinse în medie între -5 și -3 grade și minime între -14 și – 11 grade.

Sanse de precipitatii vor fi în cea mai mare parte a timpului, cu o probabilitate mai mare între 11-15 ianuarie și 16 – 19 ianuarie.

La munte valorile termice vor crește până în ziua de 13 ianuarie, apoi nu se vor modifica semnificativ . Va fi ger în
majoritatea nopților , dar și pe parcursul primelor trei zile .
În prima săptămână vor fi valori maxime cuprinse în medie între – 18 și -2 grade și minime între -22 si -8 grade.
În săptămâna a doua, regimul termic, relativ staționar, va fi caracterizat de maxime cuprinse în medie între -7 și -5 grade și minime în jur de -11 grade. Probabilitatea de apariție a precipitaţiilor va fi ridicată începând cu data de 10 ianuarie
sus(6)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

locuri de munca gherla dej cluj alcem constructii muncitorcoafor chirie inchiriat gherla dej cluj spatiu

Lasă un răspuns