hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca vanzator inghetata alpin gherla dej cluj

copii elevi iarna scoala

Ce şcoli din judeţul Cluj sunt închise din cauza frigului

Inspectoratul Scolar Judetean Cluj anunta ca marti, 10 ianuarie 2017, se vor deschide cele două unităţi şcolare care au fost închise luni, in comunele Mărişel şi Măguri Răcătău.

De asemenea, defecţiunile apărute la sistemul de încălzire la Grădiniţa Jucu de Mijloc au fost remediate, iar marti, 10 ianuarie 2017, elevii sunt aşteptaţi la grădiniţă.

În cazul Şcolii Gimnaziale din Luna, unde este afectat parterul clădirii, se lucrează încă pentru remediere, prin urmare vor fi suspendate şi pe 10 ianuarie cursurile pentru elevii din nivelul preşcolar, respectiv clasele de la nivelul pregătitoare până la clasa a III-a.

O situaţie nouă de defecţiune a fost identificată luni la Şcoala Gimnazială din Corneşti, prin urmare cursurile vor fi suspendate acolo pe 10 ianuarie 2017, pentru remediere.

sus(0)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns