hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj locuri de munca angajare ferma vaci muls fundatura iclod gherla dej cluj

strada liviu rebreanu gherla

Ce scântei ies pe Rebreanu? Zeci de stâlpi au fost tăiați ca să fie puși alții, „să fie mai elegant”- FOTO

Zgomotul de flex a răsunat vineri dimineață pe strada Liviu Rebreanu. Muncitori de la ADP au tăiat toți stâlpii de pe marginea trotuarului cuprins între străzile George Coșbuc și Victoriei. Acțiunea face parte, s-ar înțelege, din prioritățile primăriei Gherla pentru modernizarea orașului.

„Vrem să asfaltăm trotuarul şi să punem stâlpi ornamentali, frumoşi, negru cu galben. Aceştia arată rău, e doar o ţeavă”, a explicat managerul ADP Gherla, Genel Mureşan. „Îi înlocuim, să fie mai elegant”.

Şeful ADP mai spune că trotuarul este stricat. „E mai jos decât bordura, iar când plouă, rămân bălţi”.

foto: așa arată azi trotuarul de pe strada Liviu Rebreanu

strada liviu rebreanu gherla

La fața locului, trotuarul nu pare chiar așa de stricat. Nu sunt crăpături sau denivelari, iar operațiunea „tăierea stâlpilor” ar putea fi considerată mai degrabă un moft, pentru cei mai naivi. Ori trebuie dat ceva de lucru ADP-ului, ceea ce e greu de crezut, după furtuna care a devastat parcul mare, ori vreo firmă are de vândut niște stâlpi, iar alta niște asfalt. Dar cine suntem noi să ne dăm cu părerea, când sunt atâția specialiști, care veghează la bunul mers al treburilor?

strada liviu rebreanu gherla stalpi

E adevărat, trotuarul pare ceva mai afectat la capătul dinspre strada Victoriei, pe o distanță de câțiva metri. A fost reparat de mântuială, dupa „borduriada” din 2012, când Consiliul Județean a asfaltat șoseaua. Chiar și aceasta s-a stricat după câteva luni, așa că un biet trotuar nu trebuie sa stârnească uimire.

vezi pe același subiect Stradă asfaltată în toamnă, distrusa in primavara – VIDEO

foto jos: același trotuar, „reparat” în 2012

strada liviu rebreanu gherla stalpi

Noii stâlpi de pe marginea trotuarului vor fi amplasaţi probabil din 3 în 3 metri, sau chiar mai des. „Avem o parte în stoc, e nevoie de vreo 30 de bucăţi, mai cumpărăm”, mai afirmă conducerea ADP.

Lucrările vor dura aproximativ două săptămâni şi vor fi executate de ADP Gherla.

foto principală primită de la Ovidiu

sus(8)jos(40)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

10 comentarii

  1. Asta e tipul de administrare PSD la fruntea caruia sta Neselean si vre-o 5-6 oportunisti. Mai nou si un director adjunct ADP ce a facut cariera prin c***. Dar de ce nu, la PSD daca nu esti un semiinfractor si nu specifici asta in CV.....nu esti primit. Iar daca ajungi la un nivel mai mare de infractiuni ai toate sansele sa prinzi functii de conducere.

    sus(55)sus(43)
  2. După bordurilada lui Bărbos,urmează stâlpiada

    sus(37)sus(11)

Lasă un răspuns