mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
liceul tehnologic gherla

Ce au făcut elevii de la Liceul Tehnologic în săptămâna ‘Scoala altfel” – FOTO

La Liceul Tehnologic Gherla s-a desfășurat între 30 octombrie – 3 noiembrie 2017 programul național „Școala altfel”.

Activitatile au fost variate, de la vizionari de filme educative, ateliere de confecționat povești, călătorii virtuale, karaoke, jocuri logice și de perspicacitate, atelierul Sistemul Solar, la concursuri de cultură generală, competiții sportive, confecționare-decorațiuni din materiale refolosibile etc.

Elevii liceului s-au întâlnit în aceeași perioadă cu cu reprezentanții Biroului de Analiză și Prevenirea Criminalității Cluj, cu un reprezentant al Baroului Cluj, pentru activități de Educație juridică și cu preotul Nicolae Muntean.

galerie foto: imagini de la activități

galerie foto gherlaElevii claselor a XI-a A și a XI-a B și-au petrecut două zile în frumosul oraș Sibiu. În drumul lor s-au oprit pentru câteva ore și în Cetatea Carolina din Alba Iulia. Adolescenții au fost însoțiți în această excursie de profesoarele Maria Lobonț, Lenuța Campan și Rodica Fodor.

Elevii claselor a XII-a A și a XII-a B, coordonați de profesoarele Angela Coroian și Adriana Silaghi, au organizat Balul Bobocilor. Activitatea s-a desfășurat într-o atmosfera de bal mascat, la cinematograful din oraș. La concurs au participat zece perechi de bobocei, frumoși, talentați și dornici să impresioneze atât juriul, cât și publicul. Câștigătorii din acest an au fost elevii Tecar Mihaela și Mureșan Alex din clasa a IX-a B.

Targul Meșteșugăresc este o altă activitate nelipsită din orarul Școlii Altfel. Târgul liceului a avut două secțiuni – o expoziție cu vânzare și o paradă a modei. Au fost expuse și vândute produse de patiserie realizate de elevii de la Alimentație publică, îndrumați de maiștrii Viorica Pop, Liliana Trifan și Corina Zavalczki.

Au mai fost expuse lucruri cusute manuale. Maistrul Livia Rusu promovează cusăturile românești – crucile, pasiturile și chelimurile în rândul elevilor de la clasele de Industrie textilă. Căsuțe pentru păsărele au realizat elevii de la clasele de Industria lemnului, îndrumați de maistrul Maria Milaș.

Tinutele prezentate, pantaloni și ii, în Parada modei, au îmbinat modernul cu tradiționalul. Pantalonii au fost confecționați de fetele de la cercul de Designer vestimentar, condus de ing. Mariana Morar și maistrul Livia Rusu, iar iile purtate au reprezentat costumul popular tradițional.

Spectatori la această activitate au fost elevi de la liceele „Petru Maior” și ”Ana Ipătescu”, de la Școală Gimnazială Nr. 1 și de un grup de elevi de la Școală Gimnazială Mintiu Gherlii.

sus(3)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns