hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

ochelari vedere gherla gama optic dej clujapartament vanzare gherla dej cluj

conte restaurant gherla angajare ospatar livrare la domiciliu

catalin bria golf

Cătălin Bria s-a calificat la finala naţională de golf amatori în Italia

Început de sezon perfect pentru tânărul Cătălin Bria în campionatul italian de golf amatori. După ce în 2016 a câştigat finala naţională şi a participat la finala mondială din Franţa, golferul originar din Iclod ţinteşte din nou spre marele titlu.

La Clubul Riviera Golf din Rimini s-au întrecut miercuri, 17 mai, la turneul Brown Jacket by Cristian Events,  în jur de 50 de jucători din toată Italia. Alături de ei s-a aflat şi românul de 25 ani, care a urcat pe prima poziţie a clasamentului.

Am început cu un „x” la prima gaură, adică 0 puncte. Se zice că atunci când începi cu „x” eşti gata, dar în cazul meu s-a dovedit contrariul.

Am recuperat toate loviturile pierdute după alte cinci găuri. Încet am reuşit să menţin un scor excelent, până la gaura 18, după care, cu 32 de lovituri Lorde – adică patru lovituri în plus decât e este parul în 18 găuri, am reuşit să mă clasific pe primul loc, la diferenţa de trei lovituri de locul al doilea„, a povestit încântat Cătălin.

Finala naţională are loc între 2-3 iunie 2017, la Asti, lângă Alessandria.

„Dacă o să câştig, merg direct în Caraibe, la finala mondială!”, spune încrezător şi foarte optimist românul.

catalin bria golf

 

 

A plecat la muncă în Italia, dar şi-a descoperit un talent nebănuit. Acum îi bagă pe italieni în buzunar!

sus(0)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

coafor chirie inchiriat gherla dej cluj spatiu

Lasă un răspuns