hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

incendiu casa apahida pompieri cluj

Casă în flăcări la Apahida. Au intervenit pompierii cu două autospeciale – VIDEO

Un apel la 112 a anunţat miercuri spre seara un incendiu produs la o casă din localitatea Apahida.

In jurul orei 18, limbile de foc care ieşeau pe ferestrele casei au putut observate de şoferii aflaţi în trafic. La locul incendiului au intervenit echipaje de pompieri de la ISU „Avram Iancu” Cluj-Napoca cu două autospeciale.

incendiu casa apahida pompieri cluj

imagini foto/video primite de la Florin

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Cluj, plt. adj. Ciprian Cornea, focul a distrus uşi interioare, geamuri, aparatură electrocasnică, mobilier, pereţi interiori şi o suprafaţă de 4 metri pătraţi din acoperiş.

Pagubele au fost estimate la 15.000 de lei, iar bunurile salvate la 200.000 de lei.

Din constatări a rezultat că o persoană a folosit necorespunzator chibrituri, de la care s-au aprins matteriale textile si lână.

Nici nu au terminat bine intervenţia de stingere de la Apahida că pompierii au fost solicitati să intervină la un alt incendiu, produs pe strada Nicolae Pascali din Cluj-Napoca.

video, în continuare

Incendiul de la Apahida, pus de un tânăr după o ceartă cu mama sa. Poliţiştii l-au găsit în Maramureş şi l-au reţinut

sus(0)jos(3)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns