hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj locuri de munca angajare ferma vaci muls fundatura iclod gherla dej cluj

accident masina caruta bont sacalaia gherla

Căruță și căruțaș, loviți în plin de o mașină – accident între Bonț și Săcălaia

Un căruţaş care traversa şoseaua duminică seară, între localităţile Bonț şi Săcălaia, a fost lovit în plin de o maşină.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 19,45. Un bărbat de 58 de ani din Fizeșu Gherlii, care s-a angajat în traversarea şoselei cu un atelaj, fără a se asigura corespunzător, a fost lovit de un autovehicul care circula regulamentar, condus de un şofer de 43 de ani, din Gherla.

accident masina caruta bont sacalaia gherla

accident masina caruta bont sacalaia gherla

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a căruţaşului, avarierea atelajului şi a maşinii marca Mazda. Pagubele produse au fost estimate la 8.000 de lei.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că bărbatul din căruţă avea o alcoolemie de 0,05 mg/l alcool pur în aerul respirat.

sus(5)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns