hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj locuri de munca angajare ferma vaci muls fundatura iclod gherla dej cluj

camin varstnici gherla

Când brațele bunicilor se deschid larg – ziua persoanelor vârstnice la căminul din Gherla

Luni la orele amiezei, curtea Centrului pentru persoane vârstnice din Gherla s-a umplut nu doar cu cei 50 de locatari, ci şi cu mulţi oaspeţi. Cu toţii au sărbătorit Ziua internaţională a persoanelor vârstnice, eveniment marcat în fiecare an de gazde.

Amfitrionul întâlnirii a fost şefa centrului, Lucia Turean, care i-a condus pe oaspeți  prin cămin. Cu această ocazie s-a amenajat şi o expoziţie cu lucrările realizate de locatarii instituţiei. Pe mesele de la intrare au fost expuse produse de artizanat, dar şi diferite cusături şi lucru manual. Au mai fost prezentate diplomele şi premiile obţinute de-a lungul anilor de vârstnici la diferite concursuri şi întreceri organizate între Centrele pentru persoane vârstnice din ţară.

Cel mai in varsta locatar de la Gherla a implinit 97 de ani, iar primarul Ioan Neselean i-a urat acestuia și tuturor celorlalți multă sănătate şi viaţă lungă.

Cu toţii au întinerit când în faţa lor au apărut membrii Ansamblului „Dansatorii de pe Someş”. Aceștia au prezentat o suită de jocuri populare de pe Someş, Târnave, din Maramureş şi de pe Câmpie, iar Ioana Roman a delectat asistenţa cu câteva melodii populare. Au fost momente splendide, care au creat o atmosferă sărbătorească.

Oaspeţii au promis că și anul viitor vor reveni în mijlocul bunicilor care își duc traiul la căminul din Gherla.

Cu ocazia Zilei internaţionale a persoanelor vârstnice, locatarii centrului au avut parte de o masă festivă şi de clipe de destindere.

Sz. Cs.

sus(9)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns