hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

ochelari vedere gherla gama optic dej clujapartament vanzare gherla dej cluj

conte restaurant gherla angajare ospatar livrare la domiciliu

lupte plaja 2 mai florin dreve

Campionatul naţional de lupte pe plajă la 2 Mai – junior de la CSS Viitorul pe podium – VIDEO

Luptătorii secţei Gherla din cadrul CSŞ „Viitorul” Cluj-Napoca se remarcă nu numai în întrecerile din sală, ci şi la naţionalele pe nisip.

Campionatul national individual juniori mici de lupte pe plaja a avut loc intre intre 23-25 iunie 2017, la Limanu – 2 Mai, in judetul Constanta. Au participat cei mai buni practicanţi ai acestui sport, printre care s-a găsit şi talentatul luptător din Livada, Florin Dreve.

În prezent aflat în pregătire centralizată la Centrul Olimpic de la Reşiţa, talentatul sportiv s-a clasat la concursul de pe plaja pe locul III în cadrul categoriei 70 kilograme. Alături de el Gherla a mai fost reprezentată pe nisip de Monica Gal, care a concurat la categoria 50 kg şi Paula Hognogi, la categoria 60 kg. Ambele fete s-au clasat în final pe locul V. Toti sportivii sunt pregătiţi de antrenorul gherlean, prof. Valentin Sătmărean.

La sfârşitul acestei săptămâni, pe 1 iulie, luptătorii gherleni participă la concursul internaţional organizat la Cluj-Napoca.

Szekely Csaba

sus(10)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

coafor chirie inchiriat gherla dej cluj spatiu

Lasă un răspuns