hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon fotograf gherla dej cluj craciun

cal cazut fosa septica gherla pompieri dej

Cal căzut într-o fosă septică – operațiune dificilă de scoatere cu pompierii – VIDEO

Un cal rămas nesupravegheat a căzut într-o fosă septică, într-o gospodărie de la marginea orașului, aproape de varianta ocolitoare a municipiului Gherla.

Totul s-a petrecut luni dimineață în jurul orei 8,30 la o casă de pe stradă Luncii. Proprietarul își făcuse în urmă cu un an un bazin subteran, cu o gură acoperită de un capac din lemn. Un cal care păștea în apropiere a călcat pe capac, acesta s-a rupt sub greutatea animalului, care a căzut în interior.

Au fost alertați pompierii de la SVSU Gherla și de la Detașamentul din Dej, care au intervenit cu o autospeciala de descarcerare pentru o misiune destul de dificilă, întrucât gura de la bazin era foarte îngustă.

Pompierii au fost nevoiți să spargă cu barosul bucați din tavanul din fier-beton, pentru a largi gaura. A sosit la locul evenimentului și un excavator de la ADP Gherla.

Calul a fost legat cu chingi, oamenii i-au acoperit capul cu o pătură și în cele din urmă a fost scos afară teafăr, cu ajutorul utilajului.

video în continuare

sus(1)jos(9)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns