hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

ochelari vedere gherla gama optic dej clujapartament vanzare gherla dej cluj

conte restaurant gherla angajare ospatar livrare la domiciliu

unirea iclod bontida fotbal

Bucurie uriaşă pentru Unirea Iclod după victoria cu Someşul Bonţida. „Ne pregătim pentru liga IV!”

După un retur în care a suflat mereu în ceafă echipei Someşul Bonţida, Unirea Iclod a făcut pasul spre primul loc din clasamentul AJF al ligii a V-a, zona Gherla.

Duminică de la ora 17 s-a jucat la Bonţida derby-ul dintre Somesşul Bonţida si Unirea Iclod. Pe o vreme ideală pentru fotbal, cu o galerie numeroasă venită de la Iclod, dar şi cu spectatori din Gherla, Unirea a luptat până în ultimul minut. Şi a meritat.

Scorul a fost deschis prin minutul 15 de Mihai Szabo, dintr-o lovitură cu capul. După încă un sfert de ora, Gavrus ridică avantajul la 0-2 pentru Unirea. Însă nici bonţidenii nu s-au lăsat mai prejos, astfel că până la pauză, Someşul a reuşit să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj.

În minutul 70, Unirea preia din nou conducerea, după un penalty transformat de Zoltan Balint. A urmat o nouă egalare şi pe când soarta jocului părea pecetluită, Stanca înscrie în prelungiri şi aduce victoria cu 3-4 pentru iclodeni, în strigătele de bucurie ale galeriei.

A fost un meci decisiv, cu o încărcătură mare, dar la final am fost fericiţi„, a declarat antrneorul Dorică Marchiş. „Am preluat conducerea în clasament, după ce tot returul am fost în spatele lor. Acum am reuşit să-i dăm jos din vârf. Nu mai avem cum să pierdem locul I şi ne pregătim pentru intrarea în liga a IV-a. Le mulţumesc zecilor de suporteri care au venit să ne susţină de la Iclod!

Echipa de start: Prunean, Săvan, Oltean, Cosoruş, Gavruş, Balint, Cupşa, Rusu, Szabo, Dîrjan (c). A mai intrat Stanca la pauză – schimbare cu Cosoruş accidentat, Raţ, Nemeş – rezervă portar, Harangus, Pîrţoc, Aluaş

Până la finalul campionatului, Unirea Iclod mai are două meciuri, cu Avântul Panticeu şi Speranţa Petreşti.

foto: Facebook

sus(3)jos(3)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

coafor chirie inchiriat gherla dej cluj spatiu

Lasă un răspuns