hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon locuri de munca gherla dej cluj sofer distributie mariflor

politie gherla biciclist

Bicicliștii de la Sortilemn cadorisiți de poliție cu veste reflectorizante de Moș Niculae – VIDEO

Angajații de la fabrica Sortilemn Gherla care ieșeau marți de la serviciu au fost întâmpinați de polițiști.

De această dată n-a fost vorba despre vreo încălcare a legii. În ajun de Moș Niculae, polițiștii au oferit bicicliștilor drept cadou câteva zeci de veste reflectorizante.

Este vorba despre o campanie de prevenire, prin care participanții la trafic pe două roți sunt îndemnați să folosească astfel de accesorii pentru a fi cât mai vizibili în trafic și pentru a evita producerea de accidente rutiere. Oamenii au fost îndemnați de polițiști să le utilizeze mereu, de la lăsarea serii și până se face ziuă, mai ales pe timp de noapte.

Actiunea este o premieră la Poliția Rutieră Gherla și s-a bucurat de succes în rândul bicicliștilor, care n-au stat mult pe gânduri și au luat vestele la purtare.

Evenimentele în care au fost implicați bicicliști s-au produs de multe ori pe fondul consumului de alcool, mai ales în zonele rurale. Au fost și cazuri în care bicicliști au fost acrosati de mașini, când șoferii nu s-au asigurat corespunzător. Din fericire, în ultima perioadă nu s-au înregistrat cazuri grave de accidentare.

video: imagini de la acțiune

sus(17)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns