hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

lemne de foc vanzare gherla dej clujfeorterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj

asociatia pro vita bucurestimasaj salon gherla farcas simona dej cluj

locuri de munca gherla salon giulia coafor manichiura dej cluj

accident floresti cluj biciclist volkswagen iasi

Biciclist rănit grav în accident la Florești – a decedat la spital – VIDEO

Un biciclist a fost implicat într-un accident de circulație produs miercuri seara în jurul orei 19.30 în localitatea Florești. Două echipaje SMURD au intervenit pentru a acorda primul ajutor. Polițiștii au început cercetările în acest caz, iar circulația auto în zonă s-a desfășurat cu dificultate.

Miercuri seara în jurul orei 19.20, pe DN1 E60, în localitatea Florești, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

accident floresti cluj biciclist volkswagen iasi

Conform primelor informații, un bărbat de 47 de ani, din Târgu Mureș, în timp ce conducea un autoturism dinspre Oradea, înspre Cluj-Napoca, a surprins și accidentat un bărbat de 71 de ani din Florești, judetul Cluj, care traversa strada prin loc nemarcat, pe langa o bicicletă.

Accidentul s-a soldat cu rănirea bărbatului, care a fost transportat la unitatea medicală pentru a i se acorda îngrijiri, unde ulterior a decedat.

In cauza continua cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

video: imagini de la locul accidentului – primite de la Ciprian

sus(0)jos(1)
loading...

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

locuri de munca gherla constructii munctiroi dej cluj

Lasă un răspuns