hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca gherla dej cluj umerase la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pret

politie incatusat

Bătaie la Nicula, un tânăr a ajuns în stare gravă la spital. Agresorul a fost arestat pentru tentativă de omor

Polițiștii au intervenit în noaptea de vineri spre sâmbătă la Nicula, după ce un apel la 112 a anunțat că o persoană a fost snopită in bătaie.

In jurul orei 1,50, poliția a fost anunțată despre faptul că în localitatea Nicula a avut loc un scandal. Din verificări a rezultat că un tânăr de 25 de ani, din județul Sălaj a fost victima unei agresiuni.

Ca urmare a stării grave în care se afla, acesta a fost transportat de un echipaj medical la Unitatea de Primire a Urgențelor din Cluj-Napoca.

Polițiștii au identificat un tânăr în vârstă de 18 ani din localitatea Hășdate de lângă Gherla, care ar fi fost autorul agresiunii.

In acest caz au început cercetările sub coordonarea procurorului criminalist, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Inițial tânărul din Hășdate a fost reținut pentru 24 de ore, iar duminică, 26 noiembrie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

foto: arhiva

sus(56)jos(19)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns