hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca vanzator inghetata alpin gherla dej cluj

accident gherla politie trecere de pietoni strada bobalna politie

Bărbat lovit de o maşină la o trecere de pietoni de la liceul „Petru Maior” – VIDEO

Un barbat care traversa strada a fost lovit de o masina sambata seara. Evenimentul s-a petrecut in jurul orei 17.20, pe strada Bobâlna, langa liceul „Petru Maior”.

Din primele informatii, barbatul in varsta de 62 de ani, din Gherla, era angajat in traversarea strazii, moment in care a fost surprins de un autovehicul marca Ford, care circula dinspre centru spre Dej, condus de un sofer de 38 de ani, din comuna Unguras.

La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj de ambulanta, iar medicii au acordat ingrijiri medicale victimei. Aceasta a fost ulterior transportata la spitalul municipal.

Politistii au efectuat cercetari pentru stabilirea imprejurarilor exacte in care s-a produs accidentul. Din constatari a rezultat ca victima se angajase in traversarea corespunzatoare a soselei pe trecerea de pietoni, fiind acrosata cu oglinda laterala a autovehiculului. In urma acrosarii, barbatul a fost ranit usor.

video: imagini de la locul accidentului

 

sus(3)jos(26)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns