irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
angajare sofer transport mobila gherla dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon
fizesu gherlii drumul groazei

Avertisment pentru soferii care circula prin Fizesu Gherlii: atentie, DRUMUL GROAZEI!!!

Nemultumirea crescanda a locuitorilor din Fizesu Gherlii, dar si a soferilor care sunt nevoiti sa circule zilnic pe un drum prin de gropi si praf, la doar cativa pasi de Gherla, capata forme noi.

Sambata, aproape de intrarea in localitate, unde se termina asfaltul, persoane necunoscute au amplasat o tablie prin care soferii sunt avertizati ca urmeaza un drum de cosmar: „DRUMUL GROAZEI!” scrie cu litere de-o schioapa, pe tabla de lemn.

Este un semn in plus ca oamenii au ajuns la capatul rabdarilor, cu atat mai mult cu cat autoritatile nu dau niciun semn ca vor sa rezolve problema. Drumul de la Fizesu Gherlii a intratin modernizare in urma cu un an, iar lucrarile au fost intrerupte, in urma neintelegerilor dintre constructor, firma Kiat, si Consiliul Judetean Cluj.

De altfel, pentru ziua de miercuri este anuntat un nou miting de protest, al treilea din acest an, la care sunt asteptate sa participe cateva sute de persoane.

fizesu gherlii drumul groazei

angajare loc de munca sofer distributie gherla dej cluj fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

1 comentariu

  1. Nu e nevoie sa mergeti pana la Fizes ca sa vedeti un drum plinde gropi si praf. Mergeti pe str.Calarasi,e chiar in Gherla.

Lasă un răspuns